Te huur

Overdekte ligplaatsen Heeg

In Heeg heeft Prins van Oranje eind 2023 een nieuw schiphuiscomplex gerealiseerd met overdekte ligplaatsen van 13 en 16 meter. Het is mogelijk een ligplaats te huren voor een of meerdere seizoenen. Hierbij wordt april - oktober gehanteerd als zomerseizoen en oktober - april als winterseizoen.

Het schiphuiscomplex is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Heeg en iedere ligplaats heeft de beschikking over elektriciteit, water en een parkeerplaats.

Wilt u meer weten over het huren van een overdekte ligplaats op korte vaarafstand van het Heegermeer? Neem dan contact met ons op.


 

CONTACT

Schiphuizen Woudsend

NIEUWE SCHIPHUIZEN IN WOUDSEND

Prins van Oranje heeft luxe schiphuizen van 19 en 23 meter in watersportdorp Woudsend, Friesland ontwikkeld. De schiphuizen zijn sinds kort opgeleverd. Vanaf nu kunt u een schiphuis huren voor een of meerdere seizoenen.

Afmetingen schiphuizen: 19.00 x 6.00 / 23.00 x 7.00 meter. 

De schiphuizen beschikken over een ruime garage / berging met een afmeting van 6.00/ 7.00 x 6.50 meter (LxB). De garage / berging is voorzien van elektriciteit en water. 

Uw boot ligt daarnaast veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Het terrein is rondom voorzien van een hekwerk en solide toegangspoorten en vormt een afgesloten geheel. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neemt u gerust contact met ons op.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

CONTACT