Founder of

Prins van Oranje
De Prins van Oranje Groep heeft vele jaren ervaring binnen de watersportsector, zowel in bemiddeling en jachtbouw als in de ontwikkeling van jachthavens en watersport gerelateerd vastgoed. Prins van Oranje is ontwikkelaar van Rapsody Yachts, AquaVive Boats, Heech Staete, Haven Resort Heeg en Venegy Yachts.
Rapsody yachts
Rapsody Yachts is uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de internationale wereld van luxe motorjachten. Het merk smeedt de beste eigenschappen van historische en moderne klassiekers samen en wordt gekenmerkt door haar elegantie, snelheid en klasse.
Bezoek website
Venegy Yachts
Venegy Yachts staat bekend om haar exclusieve aanbod jachten, elk gekenmerkt door ultiem comfort en geweldige vaarprestaties. De jachten bieden op elk niveau onvervalste klasse. Hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën zorgen voor een unieke beleving op het water.
Bezoek website
Heech staete
Midden in het Friese merengebied is het project Heech Staete ontwikkeld. Op totaal 20 hectare zijn luxe en energieneutrale boerderijen gebouwd voor werken, wonen & recreëren aan het water. Een uniek project waarin werken, wonen én de liefde voor watersport perfect worden gecombineerd.
Bezoek website
Aquavive Boats
De AquaVive is een uniek schip, die veel luxe en comfort biedt. Een geheel nieuw concept voor duurzaam verblijven op en aan het water. De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Een uitkomst voor liefhebbers van watersport, (stads)natuur, ruimte en rust.
Bezoek website
Haven Resort Heeg
Haven Resort Heeg is te vinden aan het Heegermeer en biedt exclusieve luxe havens met (overdekte) ligplaatsen. Daarnaast heeft het Resort een serie luxe en goed geventileerde schiphuizen en studio's ontwikkeld.
Bezoek website