LUXE SCHIPHUIZEN IN HET FRIESE MEREN GEBIED

Schiphuizen en ligplaatsen

De Prins van Oranje Groep is uw partner als het gaat om watergerelateerd vastgoed. Op diverse locaties in Friesland realiseren wij schiphuizen en ligplaatsen. 

Op het moment heeft Prins van Oranje nieuwe schiphuizen in ontwikkeling in watersportdorp Woudsend, in het zuidwesten van Friesland. Van hieruit zijn de Friese Meren eenvoudig te bereiken, waaronder het Heegermeer, Slotermeer en De Fluessen. 

Een eigen schiphuis biedt u veel gemak, omdat uw jacht droog ligt is het altijd klaar voor vertrek. Uw schip wordt beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden zoals neerslag en UV-straling, waarmee de kosten voor onderhoud aanzienlijk zullen afnemen. Ook blijft het schip door de goede conditie haar waarde behouden. In het schiphuis ligt uw jacht daarnaast veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Onze terreinen zijn rondom voorzien van solide toegangspoorten en vormen een afgesloten geheel. 

Wilt u uw schip ook optimaal beschermen op deze prachtige locatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een optie!

NIEUW AANBOD

Nieuwbouw schiphuizen Woudsend

Nieuwbouw 2022

Prins van Oranje heeft schiphuizen van 23 meter in ontwikkeling in watersportdorp Woudsend, Friesland.
De schiphuizen worden begin 2023 opgeleverd.

Afmetingen stalen schiphuizen: 23.00 x 7.00 x 6.20 m.
De schiphuizen van 23 meter worden gebouwd inclusief een ruime garage / berging. Afmeting 7.00 x 6.50 meter (LxB) - voorzien van electriciteit en water. Prijzen op aanvraag.

Met uw jacht in een schiphuis zullen de kosten voor onderhoud aanzienlijk afnemen, aangezien uw boot wordt beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden. Uw boot ligt daarnaast veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Het terrein is rondom voorzien van een hekwerk en solide toegangspoorten en vormt een afgesloten geheel. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die Prins van Oranje u te bieden heeft, neemt u gerust contact met ons op.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Een indruk van onze projecten

Stalen schiphuizen

In Heeg zijn onze stalen schiphuizen met afmetingen van 19 en 24 meter te vinden. Deze hebben een ruime inpandige garage en berging. De schiphuizen zijn aan de voorzijde bekleed met red cedar. 

Red Cedar schiphuizen

In Haven Resort Heeg hebben wij Red Cedar schiphuizen gerealiseerd van 12 en 16 meter. Deze zijn voorzien van een overdekte parkeerplaats en een berging. Al onze schiphuizen beschikken over eigen elektra en water toevoer en er is een vereniging van eigenaren actief.

New England schiphuizen

Op enkele minuten van het Heegermeer, in Haven Resort Heeg, vindt u onze schiphuizen van het type New England. Deze zijn uit hout opgetrokken en voorzien van een verdieping met balkon. 

Studio met ligplaats

In het Friese Meren gebied hebben wij studio's ontwikkeld met een ruime ligplaats en terras. De steiger rondom maakt de boot van alle zijden bereikbaar wat ideaal is voor bijvoorbeeld onderhoud. Tevens is er voldoende bergruimte voor watersportspullen zodat niets een fijne vakantie op het water in de weg staat.