LUXE SCHIPHUIZEN IN HET FRIESE MEREN GEBIED

Schiphuizen en ligplaatsen

De Prins van Oranje Groep is uw partner als het gaat om watersport gerelateerd vastgoed. Op diverse locaties in Friesland realiseren wij schiphuizen en ligplaatsen. 

Op dit moment heeft Prins van Oranje nieuwe schiphuizen in ontwikkeling in watersportdorp Woudsend, in het zuidwesten van Friesland. Van hieruit zijn de Friese Meren, waaronder het Heegermeer, Slotermeer en De Fluessen eenvoudig te bereiken. 

Een eigen schiphuis biedt u veel gemak. Omdat uw jacht droog ligt is het altijd klaar voor vertrek. Uw schip wordt beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden zoals neerslag en UV-straling, hierdoor zullen de kosten voor onderhoud aanzienlijk afnemen. Het schip blijft door de goede conditie haar waarde behouden. In het schiphuis ligt uw jacht daarnaast veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Onze terreinen zijn rondom voorzien van solide toegangspoorten en vormen een afgesloten geheel. 

Wilt u uw schip ook optimaal beschermen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

NIEUW AANBOD

Nieuwe ligplaatsen Heeg

Nieuw in 2023

 

In het hart van de Friese Meren, met open vaarverbinding naar het Heegermeer en de Fluessen, komen er nieuwe ligplaatsen in de verkoop. De locatie is op loopafstand van het centrum van Heeg.

 

Afmetingen:

17.00 x 7.00 meter: € 49.000,-- ex. BTW
Voorzien van water- en stroomaansluiting. Iedere ligplaats beschikt over een eigen parkeerplaats en het terrein is beveiligd en afgesloten.

 

Bent u op zoek naar een gunstig gelegen ligplaats? Informeer dan bij onze jachtmakelaars en schrijf u direct in.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Studio met ligplaats in Haven Resort Heeg

TE KOOP

Studio met ligplaats van 16 meter, gelegen in Haven Resort Heeg. Keurig onderhouden geheel op een afgesloten terrein. De tuin ligt op het zuiden met vrij zicht tussen de Heech Steate boerderijen door. 

Inclusief:

  • Nette keuken met graniet aanrechtblad
  • CV ketel, dit jaar nog onderhoud gehad
  • Nette douche/ toilet ruimte
  • Alles is gestuct
  • Brede ligplaats met kleine helling voor rubberbootje
  • Berging voor tuin meubilair 
  • Zonnewering buiten
  • Gordijnen

Ter overname: exclusief  

  • Wasmachine en droger
  • Meubilair

Prijs €259.000,- kosten koper.

Wilt u meer weten over deze studio? Neem dan contact op met onze makelaars via 0515-444 550 of info@prinsvanoranje.nl.

TE HUUR

Te huur - schiphuizen Woudsend

NIEUWE SCHIPHUIZEN IN WOUDSEND

Prins van Oranje heeft luxe schiphuizen van 19 en 23 meter in watersportdorp Woudsend, Friesland ontwikkeld. De schiphuizen zijn sinds kort opgeleverd. Vanaf nu kunt u een schiphuis huren voor een of meerdere seizoenen.

Afmetingen schiphuizen: 19.00 x 6.00 / 23.00 x 7.00 meter. 

De schiphuizen beschikken over een ruime garage / berging met een afmeting van 6.00/ 7.00 x 6.50 meter (LxB). De garage / berging is voorzien van electriciteit en water. 

Uw boot ligt daarnaast veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Het terrein is rondom voorzien van een hekwerk en solide toegangspoorten en vormt een afgesloten geheel. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neemt u gerust contact met ons op.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

 

Met uw jacht in een schiphuis zullen de kosten voor onderhoud aanzienlijk afnemen aangezien uw boot wordt beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden.

VERKOCHT

Red Cedar schiphuis

VERKOCHT

Schiphuis gelegen in Haven Resort Heeg, type Red Cedar. Voorzien van een berging en een carport. In het schiphuis is toegang tot water en electriciteit (eigen meter) en er is een Vereniging van Eigenaren actief. Het geheel bevindt zich achter een elektrisch bedienbare poort en is niet toegankelijk voor onbevoegden.

Afmetingen: 11.70 x 4.75 en 3.60 mtr hoog.

Status: verkocht

Bent u nog op zoek naar een passend schiphuis om uw schip droog en veilig neer te leggen? Informeer dan eens naar dit object bij onze makelaars!

 

Overdekte ligplaatsen Heeg

VERKOCHT

In Heeg realiseert Prins van Oranje ligplaatsen in een nieuw te bouwen overdekt schiphuiscomplex gelegen op loopafstand van het centrum van Heeg.

Afmetingen:
16 meter 
13 meter
Doorvaarhoogte: 6.60 meter.

Iedere ligplaats beschikt over een eigen parkeerplaats, achtersteiger, zijsteiger over de volledige lengte en een eigen walstroomaansluiting. Er zijn gezamenlijke waterpunten aanwezig.

De verkoop gaat per inschrijving. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Schiphuis in Harlingen

VERKOCHT

 

Schiphuis in Harlingen 14 meter

 

Afmeting: 14 x 5 meter
Garagebox: 4 x 5 meter
Voorzien van elektra- en wateraansluiting.


Het schiphuis is gelegen op loopafstand van het centrum van Harlingen en in directe vaarverbinding met de Waddenzee!
 

Uw schiphuis of ligplaats ook verkopen? Informeer bij onze makelaars naar de mogelijkheden!

Een indruk van onze projecten

Stalen schiphuizen

In Heeg zijn onze stalen schiphuizen met afmetingen van 19 en 24 meter te vinden. Deze hebben een ruime inpandige garage en berging. De schiphuizen zijn aan de voorzijde bekleed met red cedar. 

Red Cedar schiphuizen

In Haven Resort Heeg hebben wij Red Cedar schiphuizen gerealiseerd van 12 en 16 meter. Deze zijn voorzien van een overdekte parkeerplaats en een berging. Al onze schiphuizen beschikken over eigen elektra en water toevoer en er is een vereniging van eigenaren actief.

New England schiphuizen

Op enkele minuten van het Heegermeer, in Haven Resort Heeg, vindt u onze schiphuizen van het type New England. Deze zijn uit hout opgetrokken en voorzien van een verdieping met balkon. 

Studio met ligplaats

In het Friese Meren gebied hebben wij studio's ontwikkeld met een ruime ligplaats en terras. De steiger rondom maakt de boot van alle zijden bereikbaar wat ideaal is voor bijvoorbeeld onderhoud. Tevens is er voldoende bergruimte voor watersportspullen zodat niets een fijne vakantie op het water in de weg staat.

LOCATIES SCHIPHUIZEN EN LIGPLAATSEN