LUXE SCHIPHUIZEN IN HET FRIESE MEREN GEBIED

Schiphuizen en ligplaatsen

De eerste zonnestralen komen weer tevoorschijn en het is heerlijk weer om te varen. Om u heen stappen familie en vrienden op hun boot om vanuit hun schiphuis of overdekte ligplaats te genieten van een tocht op de Friese Meren. Begint het bij u ook weer te kriebelen maar moet u nog even geduld hebben tot uw schip uit de winterstalling komt?

Dan hebben wij de oplossing; een eigen schiphuis of overdekte ligplaats. Uw jacht ligt droog en is altijd klaar voor vertrek. Wordt beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden waardoor de kosten voor onderhoud aanzienlijk afnemen en het schip blijf door de goede conditie haar waarde behouden.

Prins van Oranje biedt u diverse mogelijkheden met betrekking tot het kopen of huren van een schiphuis of ligplaats in Heeg of Woudsend. Vanuit beide watersportdorpen zijn de Friese Meren, waaronder het Heegermeer, Slotermeer en De Fluessen, eenvoudig te bereiken.

Wilt u uw schip ook optimaal beschermen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIES SCHIPHUIZEN EN LIGPLAATSEN

De Prins van Oranje Groep is uw partner als het gaat om watersport gerelateerd vastgoed. Op diverse locaties in Friesland realiseren wij schiphuizen en ligplaatsen.

Een indruk van onze nieuwbouw projecten

Stalen schiphuizen

In Heeg zijn onze stalen schiphuizen met afmetingen van 19 en 24 meter te vinden. Deze hebben een ruime inpandige garage en berging. De schiphuizen zijn aan de voorzijde bekleed met red cedar. 

Red Cedar schiphuizen

In Haven Resort Heeg hebben wij Red Cedar schiphuizen gerealiseerd van 12 en 16 meter. Deze zijn voorzien van een overdekte parkeerplaats en een berging. Al onze schiphuizen beschikken over eigen elektra en water toevoer en er is een vereniging van eigenaren actief.

New England schiphuizen

Op enkele minuten van het Heegermeer, in Haven Resort Heeg, vindt u onze schiphuizen van het type New England. Deze zijn uit hout opgetrokken en voorzien van een verdieping met balkon. 

Studio met ligplaats

In het Friese Meren gebied hebben wij studio's ontwikkeld met een ruime ligplaats en terras. De steiger rondom maakt de boot van alle zijden bereikbaar wat ideaal is voor bijvoorbeeld onderhoud. Tevens is er voldoende bergruimte voor watersportspullen zodat niets een fijne vakantie op het water in de weg staat.