LUXE SCHIPHUIZEN IN HET FRIESE MEREN GEBIED

Schiphuizen en ligplaatsen

De Prins van Oranje Groep is uw partner als het gaat om watersport gerelateerd vastgoed. Op diverse locaties in Friesland realiseren wij schiphuizen en ligplaatsen.  

Een eigen schiphuis biedt u veel gemak. Omdat uw jacht droog ligt is het altijd klaar voor vertrek. Uw schip wordt beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden zoals neerslag en UV-straling, hierdoor zullen de kosten voor onderhoud aanzienlijk afnemen. Het schip blijft door de goede conditie haar waarde behouden. In het schiphuis ligt uw jacht daarnaast veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Onze terreinen zijn rondom voorzien van solide toegangspoorten en vormen een afgesloten geheel. 

Wilt u uw schip ook optimaal beschermen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

NIEUW AANBOD

Ligplaats Hof van Heegh

In de haven Hof van Heegh bieden wij een ligplaats te koop aan.

De ligplaats is 12 meter lang en 4 meter breed. Het beschikt over een parkeerplaats, elektriciteit en wateraansluiting en bevindt zich op een afgesloten terrein. De ligplaats heeft een directe vaarverbinding met het Heegermeer en De Fluessen en het centrum van watersportdorp Heeg ligt op loopafstand.

Prijs: € 35.000,- k.k.

Wilt u meer weten over deze ligplaats of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaars.

CONTACT

TE HUUR

TE HUUR - OVERDEKTE LIGPLAATS IN HEEG

In Heeg heeft Prins van Oranje eind 2023 een nieuw schiphuiscomplex gerealiseerd met overdekte ligplaatsen van 13 en 16 meter. Het is mogelijk een ligplaats te huren voor een of meerdere seizoenen. Hierbij wordt april -  oktober gehanteerd als zomerseizoen en oktober - april als winterseizoen.

Het schiphuiscomplex is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Heeg en iedere ligplaats heeft de beschikking over elektriciteit, water en een parkeerplaats.

Wilt u meer weten over het huren van een overdekte ligplaats op korte vaarafstand van het Heegermeer? Neem dan contact met ons op.

Te huur - schiphuizen Woudsend

NIEUWE SCHIPHUIZEN IN WOUDSEND

Prins van Oranje heeft luxe schiphuizen van 19 en 23 meter in watersportdorp Woudsend, Friesland ontwikkeld. De schiphuizen zijn sinds kort opgeleverd. Vanaf nu kunt u een schiphuis huren voor een of meerdere seizoenen.

Afmetingen schiphuizen: 19.00 x 6.00 / 23.00 x 7.00 meter. 

De schiphuizen beschikken over een ruime garage / berging met een afmeting van 6.00/ 7.00 x 6.50 meter (LxB). De garage / berging is voorzien van electriciteit en water. 

Uw boot ligt daarnaast veilig en beschermd tegen diefstal door permanent toezicht van een beheerder. Het terrein is rondom voorzien van een hekwerk en solide toegangspoorten en vormt een afgesloten geheel. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neemt u gerust contact met ons op.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

 

Met uw jacht in een schiphuis zullen de kosten voor onderhoud aanzienlijk afnemen aangezien uw boot wordt beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden.

VERKOCHT

Ligplaatsen Heeg

VERKOCHT

 

In het hart van de Friese Meren, met open vaarverbinding naar het Heegermeer en de Fluessen, komen er nieuwe ligplaatsen in de verkoop. De locatie is op loopafstand van het centrum van Heeg.

 

Afmetingen:

17.00 x 6.00 meter
Voorzien van water- en stroomaansluiting. Iedere ligplaats beschikt over een eigen parkeerplaats en het terrein is beveiligd en afgesloten.

 

Bent u op zoek naar een gunstig gelegen ligplaats? Informeer dan bij onze jachtmakelaars en schrijf u direct in.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Luxe schiphuis in Heeg

VERKOCHT

Ontdek het ultieme watersportleven in Heeg! Een exclusief schiphuis staat te koop, met een directe open waterverbinding naar het Heegermeer en de Fluessen. 

Het schiphuis heeft een afmeting van 14.80m en een breedte van 5.05m. Met een buitensteiger, badkamer met douche en toilet, een multifunctionele ruimte voor berging of een slaapkamer en zelfs een handige garagebox voor je auto, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Voor extra veiligheid en privacy, bevindt dit schiphuis zich op een afgesloten terrein. 

Wilt u uw schip ook optimaal beschermen en genieten van al het moois wat Friesland te bieden heeft? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! +31(0)515-444 550 of stuur een mail naar: info@prinsvanoranje.nl

Lees meer

Red Cedar schiphuis

VERKOCHT

Schiphuis gelegen in Haven Resort Heeg, type Red Cedar. Voorzien van een berging en een carport. In het schiphuis is toegang tot water en electriciteit (eigen meter) en er is een Vereniging van Eigenaren actief. Het geheel bevindt zich achter een elektrisch bedienbare poort en is niet toegankelijk voor onbevoegden.

Afmetingen: 11.70 x 4.75 en 3.60 mtr hoog.

Status: verkocht

Bent u nog op zoek naar een passend schiphuis om uw schip droog en veilig neer te leggen? Informeer dan eens naar dit object bij onze makelaars!

 

Overdekte ligplaatsen Heeg

VERKOCHT

In Heeg realiseert Prins van Oranje ligplaatsen in een nieuw te bouwen overdekt schiphuiscomplex gelegen op loopafstand van het centrum van Heeg.

Afmetingen:
16 meter 
13 meter
Doorvaarhoogte: 6.60 meter.

Iedere ligplaats beschikt over een eigen parkeerplaats, achtersteiger, zijsteiger over de volledige lengte en een eigen walstroomaansluiting. Er zijn gezamenlijke waterpunten aanwezig.

De verkoop gaat per inschrijving. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie.

Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Een indruk van onze projecten

Stalen schiphuizen

In Heeg zijn onze stalen schiphuizen met afmetingen van 19 en 24 meter te vinden. Deze hebben een ruime inpandige garage en berging. De schiphuizen zijn aan de voorzijde bekleed met red cedar. 

Red Cedar schiphuizen

In Haven Resort Heeg hebben wij Red Cedar schiphuizen gerealiseerd van 12 en 16 meter. Deze zijn voorzien van een overdekte parkeerplaats en een berging. Al onze schiphuizen beschikken over eigen elektra en water toevoer en er is een vereniging van eigenaren actief.

New England schiphuizen

Op enkele minuten van het Heegermeer, in Haven Resort Heeg, vindt u onze schiphuizen van het type New England. Deze zijn uit hout opgetrokken en voorzien van een verdieping met balkon. 

Studio met ligplaats

In het Friese Meren gebied hebben wij studio's ontwikkeld met een ruime ligplaats en terras. De steiger rondom maakt de boot van alle zijden bereikbaar wat ideaal is voor bijvoorbeeld onderhoud. Tevens is er voldoende bergruimte voor watersportspullen zodat niets een fijne vakantie op het water in de weg staat.

LOCATIES SCHIPHUIZEN EN LIGPLAATSEN