Uw schip snel verkopen? Wij vergroten uw verkoopkansen

VERKOOP VAN UW JACHT

Prins van Oranje is als internationale jachtmakelaardij gespecialiseerd in bemiddeling en verkoop van zeil- en motorjachten, sloepen en tenders. We verzorgen hierin voor u het gehele verkoopproces. We regelen de klantafspraken, voeren de prijsonderhandelingen, verzorgen de keuring en sluiten de transactie af. Met een compleet uitgerust verkoopterrein, overdekte ligplaatsen en een 3.000 m2 grote indoor showroom bieden we alle ruimte en mogelijkheden om uw jacht optimaal te kunnen presenteren.

No cure, no pay

Prins van Oranje hanteert een actieve internationale verkoopstrategie en een scherpe courtage. We berekenen een courtage bij verkoop van uw schip van 6% excl. BTW met een minimum van € 2.750,- excl. BTW. Uw jacht wordt tevens schoon gehouden gedurende de verkoopperiode.

INKOOP VAN UW JACHT

Prins Van Oranje biedt u ook de mogelijkheid om uw schip per direct in te kopen. Dit zorgt voor een zeer snelle afwikkeling, waarbij directe betaling mogelijk is. Wij hebben alleen belangstelling voor schepen van bouwjaar 1999 en jonger.

Een overzicht van modellen die wij inkopen:
▪ Sloepen
▪ Tenders
▪ Motorjachten
▪ Zeiljachten met geringe diepgang
▪ Andere werfgebouwde schepen

Bekijk hier de Prins van Oranje brochure