Uw schip snel verkopen? Wij vergroten uw verkoopkansen

VERKOOP VAN UW JACHT

Prins van Oranje is als internationale jachtmakelaardij uit Heeg, Friesland gespecialiseerd in bemiddeling en verkoop van zeil- en motorjachten, sloepen en tenders. We verzorgen hierin voor u het gehele verkoopproces. We regelen de klantafspraken, voeren de prijsonderhandelingen, verzorgen de keuring en sluiten de transactie af. Met een compleet uitgerust verkoopterrein, overdekte ligplaatsen en een 3.000 m2 grote indoor showroom bieden we alle ruimte en mogelijkheden om uw jacht optimaal te kunnen presenteren.

Prins van Oranje hanteert een actieve internationale verkoopstrategie en een scherpe courtage. We berekenen een courtage bij verkoop van uw schip van 6% excl. BTW met een minimum van € 2.750,- excl. BTW.

Het verkoopproces, hoe werkt dit?

Waar moet u op letten bij het kopen van een jacht?

INKOOP VAN UW JACHT

Prins Van Oranje biedt u ook de mogelijkheid om uw schip direct in te kopen. Dit zorgt voor een zeer snelle afwikkeling, waarbij directe betaling mogelijk is. Modellen die wij inkopen zijn: motorjachten, sloepen, tenders, zeiljachten (geringe diepgang) en andere werf gebouwde schepen van bouwjaar 2000 of jonger.

De voordelen voor u zijn:

  • Zorgen over de verkoop van uw schip worden weggenomen
  • Besparing van eventuele werkzaamheden aan uw schip
  • U bespaart op onderhoudskosten
  • De kosten van een ligplaats/stalling vallen weg
  • Het verkooptraject neemt Prins van Oranje van u over
  • Directe betaling en garantie op een vaste prijs

Wilt u alles nog eens rustig doorlezen? Download hier onze brochure.