Bent u op zoek naar een winterstalling voor uw schip?

Winterstalling

Bij Prins van Oranje in Heeg, Friesland bent u aan het juiste adres voor het stallen van uw boot gedurende de winterperiode. In onze 3000 m2 geïsoleerde en verwarmde loods kan uw schip droog, schoon en veilig overwinteren.

Onze winterstalling periode loopt van 1 oktober 2024 tot 1 april 2025. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Wat bieden wij u:

 • Geïsoleerde en verwarmde hal
  Prins van Oranje beschikt over een geïsoleerde en verwarmde hal. Hierdoor is uw schip beschermd tegen alle nadelige weersinvloeden. Onze hal heeft een constante temperatuur wat zorgt voor een optimale stallingsomgeving voor uw schip.
   
 • Stalling en service
  Onze gecertificeerde vakmensen voeren alle hijs-, helling- en interne transportwerkzaamheden voor u uit. Het onderwaterschip wordt afgespoten, de romp wordt gewassen en er wordt een globale onderhoudscontrole uitgevoerd.
   
 • Transportservice
  Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw boot naar Heeg, Friesland te varen? Wij beschikken over een eigen transportservice. Hierdoor kunnen wij het vervoer van uw schip volledig verzorgen, zowel over de weg als over het water.
   
 • Verkoop
  Gedurende de stallingsperiode is het mogelijk om uw schip te koop aan te bieden.
  Uw schip wordt dan in het verkoopgedeelte geplaatst en onze deskundigheid wordt ingezet voor een snelle en succesvolle verkoop.
   
 • Winteronderhoud
  Het is tevens mogelijk om het winteronderhoud door ons te laten verzorgen. Wij brengen uw schip weer in topconditie en zorgen ervoor dat uw schip vaarklaar is zodra het nieuwe seizoen weer begint.


Wilt u gebruik maken van onze winterstalling? Wij adviseren u tijdig te reserveren om zeker te zijn van een plaats.

Bezig met laden

Vraag direct een offerte aan

Excuses, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag