Een uniek nieuw concept voor duurzaam verblijven op en aan het water

AquaVive Boats

De nieuwste trend op het gebied van waterrecreatie: de AquaVive Boats. Een uniek concept voor duurzaam verblijven op en aan het water.

De AquaVive is een verplaatsbaar en luxe verblijf op het water. De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. De ligplaatsen zijn verspreid over unieke A-havenlocaties door heel Nederland. Ook in een aantal grote steden beschikken wij over ligplaatsen waar u kunt genieten van comfort en beleving op en aan het water.

Maximaal comfort aan boord

Bij de indeling van de AquaVive is veel aandacht besteed aan maximaal comfort en optimale ruimtebeleving.

INDELING
De AquaVive beschikt over een royale living met een fantastisch uitzicht over het water. Vanuit de living heeft u middels de glazen pui toegang tot een sfeervol terras. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De AquaVive beschikt over 3 aparte slaapvertrekken, waarvan de master bedroom direct toegang biedt naar het (achter)terras. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel en een designradiator. Doordat de AquaVive zeer compleet is uitgevoerd, geniet u van een maximaal comfort aan boord.

De perfecte investering

AquaVive Boats hebben een CE- C of D keuring en zijn officieel een schip. Door de bouwformule en de CE-normering is geen bouwvergunning vereist en mag de AquaVive in jachthavens liggen. 
Het schip heeft voldoende aan de standaard havenvoorzieningen en is selfsupporting d.m.v. zonnepanelen.

Door het groene karakter van de AquaVive Boat is deze duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer energiezuinig in gebruik. De AquaVive Boat is gemaakt van staal en de opbouw is voorzien van een kooiconstructie waardoor het geheel niet tordeert. Het schip is uitvoerig getest tegen alle weersomstandigheden. De AquaVive Boat is tevens uit te voeren met een spudpaal waardoor het schip veilig voor ‘anker’ kan liggen. Dit alles maakt de AquaVive een interessante en waardevaste investering voor iedereen die graag wil genieten van luxe, comfort en vrijheid op het water.

Klik hier voor meer informatie

Download hier de brochure